O tom, co se děje

Zkusili jsme Udio, nový AI tool pro generování hudby

Udio je nový tool pro generování hudby pomocí AI. Byl veřejně zpřístupněn teprve včera, 10. dubna 2024 a pozitivní recenze se na něj jen hrnou! Dost možná je to aktuálně nejlepší nástroj pro AI generování hudby. Náš kreativní tým se do testování pustil jen pár desítek minut po zpřístupnění a výsledek je k dispozici v přiloženém videu (zpracování trvalo jen 20 minut)!

Více čtení

Co nám dal a vzal letošní Marketing Festival

6. 3. 2024 – Já dělám s AI, ty děláš s AI, všichni bychom měli dělat s AI. Magická zkratka byla jedním z nejužívanějších pojmů letošního Marketing Festivalu v Brně. AI však rozhodně nebyla jeho jediným tématem a našinec si mohl od řečníků z celého světa vyslechnout leccos. A někdy i nového.

Více čtení

AI Restart aneb přehlídka využití umělé inteligence v praxi

27. 2. 2024 – S umělou inteligencí se roztrhl pytel, tak není divu, že se na toto téma konají různé konference, semináře a vůbec sešlosti. My (tedy Fany, Míša, Adam a Rado) jsme se šli podívat na AI Restart, který se konal 15. února v pražské Lucerně. Chcete vědět, jaké to bylo? Zeptali jsme se za vás! Odpovídali Františka Dřínková z oddělení DigiMa a Rado Bačík, náš IT a AI guru. 

Více čtení

V Adbrosu jsme pořádali webinář o AI. Byli jste u toho?

AI sem, AI tam, AI kam se podívám. Umělé inteligence je v posledních měsících všude plno. Ani my jsme proto nemohli zůstat pozadu a přihodili jsme pár inovativních myšlenek do pléna. Ve středu 28. června 2023 jsme uspořádali webinář a sezvali odborníky z Adbrosu i zvenčí, aby se s námi podělili o teorii i praxi v této oblasti.  Pokud jste nebyli mezi šesti desítkami hostů, nemusíte být smutní, rádi se s vámi podělíme o kompletní záznam a základní informace, které zazněly.

Více čtení

Zalekli se lidé na internetu umělé inteligence?

Trvalo to jen pár měsíců a AI už straší skoro všude. Náš SoMeLi tým se proto pustil do práce a sledoval, co si Češi o tomto tématu myslí. Jak tedy umělá inteligence zarezonovala na internetech?

Více čtení

Bacha na sharenting aneb patří děti na nočníku na internet?

S nástupem sociálních sítí se naše rodinná alba přesunula na internet. Možná to ale nebude tak pozitivní zpráva, jak se na první pohled může zdát. Přístup k roztomilým rodinným fotkám z pikniku má totiž najednou mnohem více lidí a internetových firem, které na datech rády vydělávají. A co na to poví dítě, až vyroste?

Více čtení
kriz.png

Kterak jsme byli u založení PR týmu Českého červeného kříže

Znáte Červený kříž? Jasně že jo. To jsou přece ti… no ti, co jezdí s těmi bílými auty pomáhat takovejm těm… že jo.

Více čtení